Sanihydro - EN Kaliteli Atık Su Pompaları Hakkında Herşey

11-10-2022 05:17
Sanihydro -  EN Kaliteli Atık Su Pompaları Hakkında Herşey
Bu yazımızda sanihydro hakkında olabildiğince detaylı bilgi vereceğiz. Öncelikle Sanihydro SFA Turkey Pompa firmasının eski marka adıdır. Türkiye piyasasına sanihydro olarak girdiği için hala sanihydro olarak da bilinmektedir.

Sanihydro pompaları genellikle gidere uzak yerlere tuvalet ve mutfak kurmak için kullanılmaktadır. Öğütücülü, öğütücüsüz veya farklı çark tipinde çeşitli pompalar mevcuttur. Sanihydro pompaların kullanım alanlarına örnek vermek gerekirse

  1. Ev veya işyerlerinin bodrum katına tuvalet veya mutfak kurmak
  2. Tadilat gerektirmeden tuvalet ve mutfak kurmak
  3. Foseptik çukuru açmadan foseptik atığı ve gri suyu tahliye etme
  4. Çatı katına tuvalet veya mutfak kurmak
  5. Sığınağa tuvalet veya mutfak kurmak
  6. Ters dubleks tuvalet veya mutfak kurmak
  7. Merdiven altına tuvalet kurmak
  8. Otel, yazlık, AVM, restaurant, bar, cafe ve benzeri halka açık yerlere tuvalet eklemek
  9. Ardiye, tekne, yat, karavan gibi dar yerlere tuvalet kurmak
  10. Ebeveyn banyo, misafir odası, hizmetli/bakıcı odasına tuvalet kurmak
  11. Banyo veya lavabo giderine klozet bağlamak
  12. 50mm’lik gidere tuvalet gideri bağlamak
  13. Ofislerin yenilenmesinde ilave tuvalet eklemek
  14. Diş muayenehanesinde diş ünitesi kurmak
  15. Klima yoğuşma suyunu dikey ve yatay tahliye etmek

Yukarıda olabildiğinde fazla örnek vermeye çalıştık. Gördüğünüz üzere kullanım alanları oldukça geniştir. Sanihydro pompaları genel itibariyle atık suyun doğal eğimle tahliye edilemediği veya gider açmak için aşırı tadilat yapmak istenmediği durumlarda kullanılmaktadır. Sanihydro pompa ürünleri şuan birçok zincir mağaza, banka, ev ve işyerinde aktif olarak kullanılmaktadır.

Sanihydro Pompaları

Sanihydro pompaları kulanım alanları, bağlanacak ünite sayısı, dikey ve yatay tahliye mesafelerine göre değişiklilik göstermektedirler. Geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur. Tuvalet için ayrı, mutfak için ayrı ürünler kullanılabildiği gibi daha büyük tahliye istasyonu diye tabir edilen ürünlere hem tuvalet hem de mutfak bağlanabilmektedir.

Sanihydro pompaların çalışma prensibi hemen hemen her üründe aynıdır. Cihazın haznesine gelen atık su belli bir seviyeye ulaşınca cihaz bunu algılar ve devreye girer. WC öğütücüler atığı öğüterek tahliye yapar, mutfak için kullanılan sanivite ve sanispeed gri su pompaları ise öğütmeden tahliye yapar. Pompalar dikey ve yatay olarak tahliye yapabilir.

Sanihydro Pompalar İçin Tıklayınız

Sanihydro WC Öğütücü

SFA Sanihydro wc öğütücüleri giriş sayıları, dikey tahliye mesafeleri, öğütücü bıçak tipleri vb. özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Ev tipi ürünler oldukça sessizdir ve 4-5 saniye gibi kısa bir süre çalışırlar. 32mm ince bir PVC boru ile tahliye yapmaları da avantajları arasında yer almaktadır.

Ürün Adı

Giriş Sayısı

Dikey tahliye Mesafesi

Kullanım Alanı

Saniflo

1 klozet

4 metre

Ev veya iş yeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanitop

1 klozet, 1 lavabo

Dikey 5 metre

Ev veya iş yeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanipro XR

1 klozet, 1 lavabo, 1 duş, 1 çamaşır makinesi

Dikey 5 metre

Ev veya iş yeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanipack

1 asma klozet, 1 lavabo, 1 duş, 1 çamaşır makinesi

Dikey 5 metre

Ev veya iş yeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanibest PRO

1 asma klozet, 1 lavabo, 1 duş, 1 çamaşır makinesi

Dikey 7 metre

İşyeri, Yoğun kullanım olan yerler

Sanicompact 43 (Maceratörlü tuvalet)

1 klozet, 1 lavabo

Dikey 3 metre

Ev veya iş yeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanihydro Gri Su Pompası

Sanihydro pis su pompası veya gri su pompası olarak bilinir. Genellikle doğal eğimle tahliyesi mümkün olmayan mutfak gri suyunu en yakın gidere tahliye etmek için kullanılırlar. Sanivite ve sanispeed sanihydro pompalar tezgah altına yerleştirilebilen küçük ürünlerdir ve sessizdirler.

Ürün Adı

Giriş Sayısı

Dikey tahliye Mesafesi

Kullanım Alanı

Sanishower

1 lavabo, 1 duş

4 metre

Ev veya işyeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanivite

4 giriş (lavabo, duş, çamaşır ve bulaşık makinesi)

5 metre

Ev veya işyeri, Yoğun olmayan kullanım

Sanispeed

4 giriş (lavabo, duş, çamaşır ve bulaşık makinesi)

7 metre

Ev veya işyeri, Yoğun kullanım

Sanicom 1

2 giriş (mutfak giderleri)

11 metre

İşyerleri, Yoğun kullanım

Sanicom 2

2 giriş (mutfak giderleri)

15 metre

İşyerleri, Yoğun kullanım

Sanihydro Tahliye İstasyonu

Sanihydro tahliye istasyonları birden fazla tuvalet ve mutfak olduğu durumlarda kullanılır. Zemin altı, zemin üstüne, dış mekana, iç mekana kurulabilen çeşitli sanihydro tahliye istasyonları mevcuttur. İhtiyacınıza göre ürün seçimi yapabileceğiniz geniş bir sanihydro tahliye istasyonu ürün yelpazesi mevcuttur. Banyonuzun mutfağınızın atık suyunu tahliye etmek için ideal bir çözümdür.

Ürün Adı

Bağlanabilen Üniteler

mSS

Sanicubic 1 WP

Gri su – Foseptik su

13 metre

Sanicubic 2 Classic

Gri su – Foseptik su

13 metre

Sanicubic 1 VX

Gri su – Foseptik su

13 metre

Sanicubic 2 VX (XL) Monofaze

Gri su – Foseptik su

13 metre

Sanicubic 2 VX (XL) Trifaze

Gri su – Foseptik su

16 metre

Sanifos 110

Gri su – Foseptik su

14 metre

Sanifos 280

Gri su – Foseptik su

14 metre

Sanifos 610 (3 versiyon)

Gri su – Foseptik su

14-16,7 metre

Sanifos 1300 (3 versiyon)

Gri su – Foseptik su

13-17 metre

Sanifos 610 SLD (3 versiyon)

Gri su – Foseptik su

13-13,7 metre

Sanicubic 1 GR

Gri su – Foseptik su

22-39 metre

Sanicubic 2 GR

Gri su – Foseptik su

22-39 metre

Sanicubic 1 SC

Gri su – Foseptik su

10-22 metre

Sanicubic 2 SC

Gri su – Foseptik su

10-22 metre

Sanihydro Dalgıç Pompa

Sanihydro dalgıç pompa olarak Sanipump GR ve Sanipump VX olmak üzere 2 ürün mevcuttur. Sanipump GR parçalayıcı bıçaklıdır ve Sanipump VX ise vortex çarklı bir dalgıç pompadır. Tuvalet ve mutfak atık suyunu en yakın gidere tahliye etmek konusunda yüksek performans gösteren dalgıç pompalardır.

Sanihydro Klima Drenaj Pompası

SFA Sanihydro klima drenaj pompaları yoğuşma suyunu ince bir şeffaf hortumla dikey ve yatay olarak en yakın gidere tahliye etmektedirler. Sanicondens clim deco, sanicondens clim classic, sanicondens clim pack s, sanicondens eco ve sanicondens pro gibi modelleri mevcuttur. Klimanın KW değerine, dikey ve yatay tahliye mesafesine göre tercih etmeniz gereken ürün değişebilir. Klima drenaj pompası seçimi için bizi arayabilir veya websitemizde yer alan ürün detaylarını inceleyerek ihtiyacınıza uygun klima drenaj pompasını belirleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Sanihydro fiyatları

Sanihydro pompa fiyatları web sitemizde yer almaktadır. Fiyatını öğrenmek istediğiniz ürün modelini arama çubuğuna yazarak ilgili ürün hakkında detaylı bilgi edilenebilir, fiyatını öğrenebilir ve sipariş verebilirsiniz. Sanihydro bayisi olarak orijinal ve kaliteli sfa pompa ürünlerini size hızlı ve en uygun fiyatlarla temin etmekten mutluluk duyarız.

Sanihydro Pompa Fiyatları İçin Tıklayınız

Sanihydro fiyat listesi

Tüm sanihydro ürünlerinin yer aldığı güncel fiyat listesini talep ediyorsanız bizimle iletişim formumuzu doldurarak veya mail yollayarak talep edebilirsiniz. En kısa sürede güncel sanihydro fiyat listesini tarafınıza ileteceğiz.

Bize bu iletişim formunu doldurarak ulaşabilirsiniz.
*
*
*

Sanihydro bayileri

Sanihydro pompaları yetkili bayiler tarafından satılmaktadır. Ceytes Yapı da bu bayilerden biridir. En uygun fiyat alabileceğiniz, stoktan gönderim yapan, hızlı ve müşteri memnuniyetine önem gösteren bir sanihydro bayisi arıyorsanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size sanihydro ürün seçimi ve temini konusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Sanihydro Bayi

Ceytes Yapı Malzemeleri

Telefon

0212 227 32 62

Mail adresi

info@ceytes.com

Teslimat Kapsamı

Tüm Türkiye

Tüm Türkiye’ye gönderim mevcuttur. Sevk edebileceğimiz iller: Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İçel (Mersin), İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce

Sanihydro katalog

Sanihydro ürünleri hakkında detaylı teknik bilginin yer aldığı sanihydro katalogları her yıl yayınlanmaktadır. 2022 sanihydro kataloğu indirmek için tıklayınız.

Sanihydro servis

Sanihydro arıza durumlarında servis hizmetini Sanihydro servisleri vermektedir. Sanihydro teknik servis kaydı hakkında detaylı bilgi için SFA Turkey Pompa ile mail veya telefon yoluyla iletişime geçebilir ve teknik servis kaydı oluşturabilirsiniz.

SFA Turkey Pompa İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Sanihydro hangi ülkenin malıdır?

Sanihydro Fransa merkezli SFA Group’un Türkiye şubesidir. Türkiye ve Fransa’da olduğu gibi birçok ülkede de pompa ürünleri sunmaktadır. SFA Group 60 yılı aşkın süredir edindiği tecrübe ile müşteri ihtiyaçlarına en uygun ürünü tasarlamak için araştırma geliştirme çalışmalarına devam etmektedir. Sanihydro ürünleri SFA Group’un Fransa’daki fabrikasında üretilmektedir. Ürünler üretimin her aşamasında kontrol edilmekte ve kaliteli ürünler sunulmaktadır. SFA fabrikası ISO9001, 9000 ve 14001 belgelidir. Bu sertifikalar, SFA’nın ürün kalitesi konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Sanihydro - SFA Pompa Telefon

0212 275 30 88

Sanihydro - SFA Pompa Mail Adresi

info@sfapompa.com.tr

Sanihydro - SFA Pompa Adres

Mecidiye Cad. No: 36/B Sevencan Apt. Giriş Kat Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

Sanihydro Pompa Gönderim Alanları

Sanihydro atık su pompa ürünlerini adresinize sevk edebiliriz. Sevk edebileceğimiz iller: 

  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahi̇sar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvi̇n
  • Aydın
  • Balıkesi̇r
  • Bi̇leci̇k
  • Bi̇ngöl
  • Bi̇tli̇s
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Deni̇zli̇
  • Di̇yarbakır
  • Edi̇rne
  • Elaziğ
  • Erzi̇ncan
  • Erzurum
  • Eski̇şehi̇r
  • Gazi̇antep
  • Gi̇resun
  • Gümüşhane
  • Hakkari̇
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersi̇n
  • İstanbul
  • İzmi̇r
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri̇
  • Kirklareli̇
  • Kirşehi̇r
  • Kocaeli̇
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Mani̇sa
  • Kahramanmaraş
  • Mardi̇n
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehi̇r
  • Ni̇ğde
  • Ordu
  • Ri̇ze
  • Sakarya
  • Samsun
  • Tüm Bloglar
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.