Banyo Giderine Klozet Bağlamak

08-10-2022 05:25
Banyo Giderine Klozet Bağlamak
Bu içeriğimizde tuvalet gideri olmayan, sadece banyo veya duş bulunan mekanlara nasıl tuvalet kurulabileceğini anlatacağız. Bu yöntemle gideri olmayan banyoya klozet kurmanız, çok kolaylaşacaktır.

saniflo

100mm tuvalet gideri bulunmayan, sadece 50mm veya 70mm lavabo veya duş gideri bulunan mekanlara tuvalet kurmak için wc öğütücü veya öğütücü pompa diye tabir edilen cihazları kullanabilirsiniz. WC Öğütücülerin kendi haznesi, öğütücüsü ve pompası mevcuttur. Tahliye boru çapı 32mm olduğu için 50mm veya 70mm bir gidere bağlantı yapılabilir.

banyo giderine klozet bağlamak
 

WC Öğütücü nasıl çalışır?

Klozet WC Öğütücü hanzesine 100mm'lik girişden bağlanır. Foseptik atık su cihazın haznesine geldiğinde algılanır ve cihaz devreye girer. Öğütücü çalışır ve atık su en yakın gidere tahliye edilir. 4-5 saniye süren bu işlem, ev tipi ürünlerde sessizdir. 


Videodaki ürün modeli Sanipro XR'dir.


Lavabo Giderine Klozet Bağlamak Örnek Uygulama

lavabo giderine klozet bağlamak

Ofise tuvalet kurulmaya karar verildi fakat sadece 50mm'lik lavabo gideri mevcuttu. Bu nedenle klozet kurmak mümkün değildi.

Saniflo wc öğütücü pompa sayesinde fosektik atık öğütülerek 32 mm çapında PVC boru ile mevcut lavabo giderine aktarıldı. Böylece tuvalet gideri olmayan yere tuvalet krumak mümkün oldu. 

Gideri olmayan banyoya klozet Banyoya Sonradan klozet

WC Öğütücü Sipariş

Banyo giderine klozet bağlamak için Saniflo model öğütücü pompa yeterli olacaktır. Saniflo 'nun 1 adet 100mm'lik klozet girişi mevcuttur ve gidey 4 metre tahliye edebilir. SFA Pompa (Sanihydro) bayisi oalrak firmamız Ceytes Yapı'dan ürünü sipariş verebilirsiniz.

✅Saniflo ✅WC Öğütücü
✅Dikey tahliye ✅4 metre
✅Bağlanabilen Üniteler ✅1 klozet
✅Motor gücü ✅400W



Sipariş ve fiyat öğrenmek için tıklayınız.


Bu verdiğimiz bilgiler ışığında gideri olmayan banyoya klozet kurabilirsiniz, banyo giderine klozet bağlayabilirsiniz, banyoya sonradan klozet takabilirsiniz. SFA ürünleri hakkında aklınıza takılan sorular için biizmle iletişime geçmekten çekinmeyin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.