Motorlu Klozet - Gidere Uzak Yere Tuvalet, Lavabo ve Duş

01-11-2022 17:32
Motorlu Klozet - Gidere Uzak Yere Tuvalet, Lavabo ve Duş

Bu içeriğimizde motorlu klozetler hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Motorlu klozetler tuvaletten gelen atığı öğüterek belli bir noktaya tahliye eden pompalardır. Öğütücü, pompa, klozet bir arada olan sistemler olduğu gibi herhangi bir klozete bağlanabilen wc öğütücü pompa sistemleri de mevcuttur.

Motorlu Klozetler Hangi Durumlarda Kullanılır?

Öğütücülü klozet, maceratörlü tuvalet, kendinden pompalı klozet adlarıyla da bilinen motorlu klozetlerin birden fazla kullanım amacı mevcuttur. Bu kullanım amaçlarına örnek olarak gidere uzak yerlere tuvalet kurmak, kot altında kalan yerlere tuvalet kurmak, dar alanlara tuvalet kurmak, tekne, karavan veya yat'a tuvalet kurmayı verebiliriz. 

motorlu klozet


Motorlu Klozetler Nasıl Çalışır?

Sanicompact 43 motorlu klozet çift kademeli sifon sistemiyle donatılmıştır. Sifon butonuna bastığınızda elektrik sinyali motor bloğunda yer alan elektronik karta iletilir, selenoid valf açılır. Temiz su klozete gelir, sessiz motor bloğu çalışır, atık suyu öğütür ve tahliye borusuna pompalar.

motorlu klozet

Motorlu Klozet Fiyatları

SFA Pompa (Sanihydro) markasının şuan Türkiye'de satışı yapılan Sanicompact 43 öğütücülü klozet modeli mevcuttur. Bu kendinden pompalı klozet için SFA Pompa bayisi olarak firmamız Ceytes Yapı'dan fiyat alabilirsiniz. Motorlu klozet fiyatı almak için dilerseniz bizi arayabilir veya web sitemizdeki Sanicompact 43 ürün fiyatını inceleyebilirsiniz.

Motorlu Klozet Sanicompact 43
Bağlanabilen Ünite Lavabo
Dikey Tahliye 3 metre
Motorlu Klozet Fiyatı Sanicompact 43 Fiyat


Klozet Arkası Pompa

Motorlu klozet'e alternatif olarak klozet arkası pompa, wc öğütücü pompa, foseptik atık tahliye cihazı isimleriyle tabir edilen öğütücülü pompalar tercih edilebilir. Klozet arkası pompa modeli olarak SFA Pompa (Sanihydro) markalı Saniflo, Sanitop, Sanipro XR, Sanibest Pro'yu belirtebiliriz. Bahsettiğimiz bu klozet arkası pompa modelleri dikey tahliye mesafesi, giriş sayıları, motor güçlerine göre birbirlerinden ayrılmaktadırlar. 

Klozet arkası pompalar adından da anlaşılacağı üzere klozet arkasına bağlanan, kapalı hazneli, öğütücülü pompalardır. Herhangi bir arkadan çıkışlı klozete bağlanabilirler. 

Klozet Arkası Pompa Nasıl Çalışır?

Klozet arkası pompalar klozete 100 mm'lik girişten bağlanır. Modele göre değişmekle birlikte eğer lavabo veya duş gideri varsa bu üniteler de bağlanabilir. WC Öğütücü Pompanın çıkışından en yakın gidere boru bağlantısı yapılır. Atık su hazneye geldiğinde wc öğütücü pompa otomatik bir şekilde algılayarak devreye girer. Atık su öğütülür ve en yakın gidere tahliye edilir.

klozet arkası pompa

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.